vineri, 3 august 2012

Hello lume!

Bună tuturor, eu sunt Pishky! Probabil mulți dintre voi mă cunoașteți de pe Crash4Crantz, ca fiind o persoană sentimentală, cu un stil unic de scriere și tare ciudat și căreia îi place lirismul. Ei bine aici nu o să dați de prea mult lirism ( stilul o să fie de aceeași natură unicată), aici o să dați peste articole științifice!
Acest blog a pornit prima dată cu un singur administrator, Akka Bu. Mai apoi a venit ideea de a intercala postările ei din tematica psihologiei cu ale mele din tematica medicinei, ieșind astfel ceva mai diversificat.. ce sperăm din tot sufletul să vă placă. Suntem încrezătoare în noi și suntem 2 persoane ce dorim să știm cât mai multe, să ne documentăm și să fim mereu în pas cu noutățile psihologice și medicale!
Eu sunt „îndrăgostită” de creier ( pe domeniul medicinii), Akka este înndrăgostite de „psihopati” ( in domeniul psihologiei). Dar cam atât despre noi, mai multe veți afla în pagina special creată în meniul de sus ”Cine suntem noi? ”, ca să poată și cei care descoperă blogul mai târziu să știe cu cine au de a face pe aici ( ca așa-i frumos).
Eu promit și sper să mă țin de promisiune, că am să postez chiar mâine un articol ( propriu) despre creier ( vor fi multe în genul acesta după cum v-ați putut bine da seama în rândurile de mai sus). Promit, de altfel, și încerc să mă țin de promisiune, că am să postez cât mai des și am să încerc să mă modelez și după cerințele voastre, așa că nu ezitați cu comentariile de orice natură ( mai puțin injuriile), se acceptă criticile ( că doar din ele înveți).
Acum sperăm, amândouă, să nu vă dezamăgim și să vă fim pe plac... ȘIIII gata cu prezentările ( de acum în colo le veți găsi la ”Cine suntem noi?” din meniul de sus al blogului! De acum să ne apucăm de treabă, de cercetare și la cât mai multe articole ce sperăm să vă atragă privirile, gândurile și întreg interesul!
Mai jos vă las o melodie care să vă liniștească și relaxeze neuronii!
Pe curând,
Pishky!


2 comentarii:

  1. Ma stii, deci nu ma prezint. Am vazut de ieri postarea, numai ca n-am prea avut timp sa scriu :) Deci, sa-ti fie buna venirea pe blogspot. Apoi, stilul tau e acelasi asa ca si daca ai fi semnat altfel, tot te-as fi recunoscut s-apai m-o distrat teribil faza ca acest articol a fost publicat in locatia DN67 - adica pe drumul spre Valcea - which is actually nice, avand in vedere ca tu esti acuma la tine la tara, which is in partea ailalta :D In fine, tineti-o tot asa, fetelor, ca faceti o treaba buna! ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. AnAAAAAAA!!!! Mno.... ideea e ca el imi vedea pana si strada unde ma aflu ca si locatie, si am descoperit eu ca pot muta sageata aia si am dus-o in tg-jiu pe dn67 :D. Stilul meu e acelasi si o sa fie mereu acelasi, dar aici o sa fie un limbaj stiintific deci putin modificat! Iti multumesc ca ai poposit pe blogul nostru si sper sa o mai faci! Multumim pentru incurajare!

      Ștergere

if you have something to say, say it.. if not, keep it to yourself; either one works for me